صفحه نخست › انجمن ها › 🔐 لایسنس های امنیت شبکه › مشکلات شبکه و سیسکو › مشکل بوت نشدن سوئیچ 2960 سیسکو
- این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 6 ماه پیش بدست
تیم پشتیبانی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
15 آگوست 2025 در 11:12 ق.ظ #14055
سلام دوستان،
من با مشکل بوت نشدن سوئیچ 2960 سیسکو مواجه شدم. بعد از روشن کردن، دستگاه وارد بوت معمولی نمیشود و در حالت switch: میماند. پیغامهای اولیه روی کنسول دیده میشوند اما IOS لود نمیشود.🔹 کارهایی که انجام دادم:
بررسی کابل پاور و کابل کنسول
ریست نرمافزاری
تست با برق دیگر
با این شرایط، احتمال میدم سیستم عامل سوئیچ حذف یا خراب شده باشه. کسی میدونه بهترین روش برای رفع این مشکل و برگرداندن IOS روی سوئیچ چی هست؟
ممنون از راهنماییتون 🙏15 آگوست 2025 در 11:15 ق.ظ #14057سلام،
این مورد معمولا به یکی از سه دلیل رخ میدهد: خرابی یا حذف شدن IOS، مشکل در فلش داخلی، یا تنظیمات نادرست بوت.
برای رفع مشکل بوت نشدن سوئیچ 2960 سیسکو مراحل زیر را انجام دهید:-
بررسی فلش:
وجود فایل IOS را در حافظه فلش بررسی کنید:
dir flash:اگر فایل دیده نشد یا اندازه غیرعادی داشت، مرحله بعد را انجام دهید.
-
بارگذاری مجدد IOS:
در صورت نبود یا خرابی IOS، از طریق TFTP یا Xmodem یک نسخه سالم IOS را منتقل کنید.
- در حالت
switch:آدرسدهی شبکه را تنظیم کنید (برای TFTP). - فایل IOS مناسب مدل 2960 را منتقل و در ریشه
flash:قرار دهید.
- در حالت
-
تنظیم دستور بوت:
پس از کپی فایل، نام دقیق فایل را بهجای filename.bin قرار دهید:
boot flash:filename.binپس از ورود به IOS، مسیر بوت را دائمی کنید و ذخیره کنید:
conf t boot system flash:filename.bin end write memory -
بررسی سختافزار:
اگر بعد از بارگذاری مجدد IOS هنوز مشکل پابرجاست، احتمال خرابی فلش یا سایر قطعات وجود دارد و نیاز به سرویس سختافزاری است.
در صورت نیاز، آموزش گامبهگام انتقال IOS با TFTP/Xmodem را هم میتوانم ارسال کنم.
15 آگوست 2025 در 11:16 ق.ظ #14058ممنون از توضیحات کاملتون 🙏
یک سوال دیگه داشتم، اگر مشکل بوت نشدن سوئیچ 2960 سیسکو به خاطر خرابی فلش باشه، آیا امکان تعویض فلش داخلی وجود داره یا باید کل برد تعویض بشه؟
و اینکه بعد از تعویض فلش، دوباره باید IOS رو از اول نصب کنم یا فلش جدید همراه با سیستم عامل میاد؟15 آگوست 2025 در 11:22 ق.ظ #14061بله، در مدلهای Cisco 2960 فلش داخلی بهصورت یک ماژول حافظه لحیمشده روی برد هست و تعویض آن معمولاً نیاز به تجهیزات و مهارت تعمیر برد دارد. در مراکز سرویس تخصصی، امکان تعویض فلش وجود دارد ولی در اغلب موارد به دلیل هزینه و ریسک، کل برد یا دستگاه تعویض میشود.
بعد از تعویض فلش، حافظه کاملاً خالی است و IOS روی آن وجود ندارد. بنابراین باید سیستم عامل را مجدداً از طریق TFTP یا Xmodem بارگذاری کنید.
در کل، اگر مشکل بوت نشدن سوئیچ 2960 سیسکو به خاطر خرابی فلش باشد، بهترین گزینه این است که دستگاه را به مرکز تعمیرات معتبر ارسال کنید تا هم فلش تعویض شود و هم بارگذاری IOS به شکل استاندارد انجام گیرد.
-
بررسی فلش:
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.