- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 ماه، 3 هفته پیش بدست بهروزرسانی شده است.
در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
صفحه نخست › انجمن ها › 🔐 لایسنس های امنیت شبکه › مشکلات شبکه و سیسکو › نارنجی شدن پورت سوئیچ سیسکو
سلام دوستان،
من با مشکلی روبهرو شدم که چندتا از پورتهای سوئیچ سیسکو بعد از اتصال کابل، به جای سبز شدن به حالت چشمکزن نارنجی درمیاد و لینک هم برقرار نمیشود. این نارنجی شدن پورت سوئیچ سیسکو باعث شده چندتا از دستگاههایم به شبکه وصل نشوند.
🔹 اقداماتی که انجام دادم:
تعویض کابل شبکه
تست پورت با دستگاه دیگر
ریست کردن پورت از طریق CLI
با وجود این کارها هنوز مشکل پابرجاست. آیا ممکنه این حالت به خاطر تنظیمات VLAN یا مشکل سختافزاری پورت باشه؟
کسی تجربه مشابه داشته که بتونه راهنمایی کنه؟ 🙏
سلام،
در بیشتر مواقع نارنجی شدن پورت سوئیچ سیسکو به معنای وجود خطا در لینک، تنظیمات نادرست یا وضعیت غیر فعال بودن (err-disabled) است.
برای رفع مشکل، پیشنهاد میکنم مراحل زیر را بررسی کنید:
show interface status
با این دستور وضعیت هر پورت را مشاهده کرده و ببینید پورت در حالت err-disabled یا notconnect است یا خیر.
مطمئن شوید پورت به VLAN درست متصل است و آن VLAN روی سوئیچ فعال است:
show vlan brief
اگر پورت در حالت err-disabled است، با دستورات زیر آن را فعال کنید:
conf t
interface FastEthernet0/1
shutdown
no shutdown
end
کابل معیوب یا عدم تطابق سرعت/دوبلکس میتواند باعث چشمکزدن نارنجی شود. با دستور زیر تنظیمات را چک کنید:
show interface FastEthernet0/1
در صورتی که پس از انجام این مراحل همچنان مشکل باقی ماند، احتمال وجود ایراد سختافزاری در پورت یا برد سوئیچ وجود دارد و باید به مرکز سرویس تخصصی مراجعه کنید.
حساب کاربری ندارید؟
ایجاد یک حساب کاربری